Încurajări de la Meteo: În câteva zile ne vom putea plânge de caniculă

Meteorologii avertizează că vremea din România va continua să fie subiect de discuție și în zilele următoare, după ce se va termina cu ploile. Noile prognoze arată că va fi caniculă în toată țara precum și alte evenimente meteorologice numai bune de discutat.

„Din cauza trăncănitului excesiv despre cum plouă afară din gurile oamenilor s-a format un front atmosferic de aer cald care va cuprinde întreaga țară. Vom avea numeroase știri despre cum e caniculă, cum să ne protejăm de ea, cum să nu uităm să bem apă”, spune meteorologul Decebal Popescu.

Spre deosebire de alte fenomene meteorologice inevitabile, canicula este una care nu generează fotografii frumoase de pus pe instagram, iar ghetourile imobiliare din jurul Bucureștiului nu vor fi afectate la fel de puternic. Alte deosebiri nu există, ne vom putea plânge de ea, vom putea da vina pe autorități că nu sunt pregătite pentru așa ceva și vom constata, ca în fiecare an, că cineva a distrus sistemul de irigații și toată recolta agricolă este compromisă și anul acesta. „Abia prin septembrie ne vom putea plânge din nou de ploi excesive”, avertizează meteorologii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 iunie 2021 06:50
Citește mai mult despre: canicula meteo ploi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult