Se poate și fără căldura de la RADET! O demonstrează un bucureștean inventiv din zona Aviatorilor, care nu s-a lăsat învins de avariile care l-au lăsat fără căldură și apă caldă în apartament: toată iarna, acesta s-a încălzit cu facturi și pliante.

firea_desteapta_bucurestiului.jpg ”Inspirația m-a făcut să păstrez toate facturile din ultimii trei ani, așa că nici măcar n-a mai trebuit să cobor la cutia poștală după unele noi”, spune bucureșteanul. ”Facturile, plus pliantele și cataloagele pe care le găseam constant la ușă m-au ajutat să am căldură în casă toată iarna. E drept, nici nu a fost extrem de frig, dar la o adică aveam facturi și să măresc focul.”

Vestea că un bucureștean a devenit independent energetic fără niciun cost a enervat-o extrem de tare pe Gabi Firea. Mai ales după ce-a aflat că bucureșteanul a ars preponderent pliante cu PSD, inclusiv câteva zeci în care ea se lăuda cu ce-a făcut pentru Capitală. ”Vreau să-mi găsiți în maxim 2 ore o modalitate de a-l amenda pe acest nenorocit, altfel vă demit pe toți!”, a urlat Firea către consilierii ei.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 28.01.2020 11:06 Social

National Cinematografic