Independenţă energetică. Un român s-a încălzit iarna asta doar cu facturi şi pliante

Se poate și fără căldura de la RADET! O demonstrează un bucureștean inventiv din zona Aviatorilor, care nu s-a lăsat învins de avariile care l-au lăsat fără căldură și apă caldă în apartament: toată iarna, acesta s-a încălzit cu facturi și pliante.

”Inspirația m-a făcut să păstrez toate facturile din ultimii trei ani, așa că nici măcar n-a mai trebuit să cobor la cutia poștală după unele noi”, spune bucureșteanul. ”Facturile, plus pliantele și cataloagele pe care le găseam constant la ușă m-au ajutat să am căldură în casă toată iarna. E drept, nici nu a fost extrem de frig, dar la o adică aveam facturi și să măresc focul.”

Vestea că un bucureștean a devenit independent energetic fără niciun cost a enervat-o extrem de tare pe Gabi Firea. Mai ales după ce-a aflat că bucureșteanul a ars preponderent pliante cu PSD, inclusiv câteva zeci în care ea se lăuda cu ce-a făcut pentru Capitală. ”Vreau să-mi găsiți în maxim 2 ore o modalitate de a-l amenda pe acest nenorocit, altfel vă demit pe toți!”, a urlat Firea către consilierii ei.

Scris de Calin
28 ianuarie 2020 12:01
Citește mai mult despre: Bucuresti

Alte articole

Vezi mai mult