Industria cizmelor de gumă în colaps, după anularea Electric Castle

Prăbușiri masive pe bursa cauciucului, după anunțul că festivalul Electric Castle de anul ăsta se anulează. Producătorii de gumari sunt disperați, pentru că 90% din vânzări erau pentru cei care se duc la Bonțida și trebuie să meargă 5 zile prin noroiul Transilvaniei.

Ce e mai grav e că mulți au început să returneze cizmele și gumarii pe care i-au cumpărat special pentru festival, după ce au aflat că nu se mai ține. Vestea s-a răspândit și în statele europene de unde veneau turiști special pentru Electric Castle. ”Was, der Elekrtische Kastel ist kaput? Aber warum ich habe diese grosolanen gumaren von schwarze colorit und verdammte textur?”, a comentat Hans Licken, care avea bilete la Castel.

Mai multe branduri de fashion din Paris, Milano și Tokio au intrat în faliment, din cauză că n-au mai putut lansa colecțiile de cizme de cauciuc de anul acesta. Fiind secetă, oamenii nu cumpără cizme aproape deloc, și dacă n-ar fi drojdierii, ciobanii și românii care au ură pe crocși, efectiv nimeni n-ar mai cumpăra cizme.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
2 iunie 2020 15:59
Citește mai mult despre: electric

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult