Inedit. Calea Rahovei din Capitală se va numi Str. Nespălaților!

Inițiativă smart la București. Pentru că prin zonă nu mai e apă caldă de luni bune, autoritățile au decis să schimbe denumirea bulevardului Calea Rahovei în Strada Nespălaților, întrucât acest nume reflectă mai bine situația din prezent. Redenumirea străzii implică și modificarea actelor de identitate ale celor care au adrese pe Nespălaților.

Pentru că avariile dese afectează multe alte zone, în curând și alte străzi vor beneficia de noile nume. Bvd. Unirii va avea un nume adecvat, Bvd. Duhnirii. Bvd. Titulescu se va numi Bvd. Jegoșilor, Bvd. Militari va trece la denumirea Bvd. Împuțiților, iar Bvd. Constantin Brâncoveanu trece la Calea Transpirației și întreg cartierul Berceni va fi redenumit Cartierul Murdăriei.

Curierii vor trebui să se adapteze repede și să-și dea seama că o comandă de pizza pe Izului 13 înseamnă fosta stradă a Liniei, sau că str. Putorii este fosta Plevnei. Este foarte probabil ca tot mai multe străzi din Capitală să treacă la denumiri care indică gradul avariilor Radet: Slinoșilor, Fetizilor, până când în cele din urmă întregul București va trece la numele Municipiul Îngălați.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
4 iunie 2021 08:27
Citește mai mult despre: apă caldă avarii nespălați radet stradă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult