Goana după biserici a întrecut orice limită. Enoriașii bisericii Sf. Eflaim din Berceni au protestat ieri în fața mitropoliei deranjați că spațiul verde din jurul bisericii a fost retrocedat și acum acolo se va construi o nouă biserică care va purta hramul sfântului Xenofonte.

medic_canonizat_de_biserica.jpg
„Dom'le, nu e ok să faci biserica așa de aproape de biserică. Se-aud duminica slujbele de dincolo, că le dau cocalarii ăștia tare prin boxe. Plus că se umple locul de babe, deja avem dublu peste media europeană la numărul de babe pe metru pătrat, ne sufocăm aici”, a declarat un locatar revoltat.

Enoriașii s-au adresat și primăriei de sector dar răspunsul venit de aici nu a fost cel așteptat. Dl. primar a declarat că nu are atribuții în materie de război religios pe teritoriul sectorului și le-a cerut cetățenilor să se împace cu ideea. Dacă nu, a promis că le va oferi celor nemulțumiți un loc verde în zonă să-și construiască și ei o încă o biserică, să fie bine pentru toată lumea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 15.04.2018 11:44 Social

National Cinematografic