Deși a anunțat importante investiții în infrastructură, Guvernul a arătat încă o dată că a lansat doar o serie de vorbe fără acoperire. Ca dovadă vie stă cea mai mare gară din România, Gara de Nord, unde infrastructura este încă în anii '80 ai secolului trecut.

numar telefon pereti buda gara.jpg

„Priviți aceste ziduri pline de pișat și măscări. Se vede extrem de clar de când nu au mai fost măcar spălate. Uitați, aici avem numere de telefon din 1987, când încă se mai foloseau impulsuri când sunai și te asculta securitatea la celălalt capăt”, explică Aristide Vasilescu, vicepreședinte al Asociației ProInfrastructură Feroviară.

Ministerul Transporturilor a reacționat promt și a anunțat constituirea unei comisii care să elaboreze normele pentru organizarea unei licitații pentru un studiu de prefezabilitate care va stabili oportunitatea angajării unei firme de detectivi care să afle cine a desenat pe peretele Gării cu pixul în 1987 asemenea măscări.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 10.07.2020 10:09 Social

National Cinematografic