Infrastructură învechită! Pe pereţii budei din Gara de Nord încă sunt numere de fix

Deși a anunțat importante investiții în infrastructură, Guvernul a arătat încă o dată că a lansat doar o serie de vorbe fără acoperire. Ca dovadă vie stă cea mai mare gară din România, Gara de Nord, unde infrastructura este încă în anii ’80 ai secolului trecut.

„Priviți aceste ziduri pline de pișat și măscări. Se vede extrem de clar de când nu au mai fost măcar spălate. Uitați, aici avem numere de telefon din 1987, când încă se mai foloseau impulsuri când sunai și te asculta securitatea la celălalt capăt”, explică Aristide Vasilescu, vicepreședinte al Asociației ProInfrastructură Feroviară.

Ministerul Transporturilor a reacționat promt și a anunțat constituirea unei comisii care să elaboreze normele pentru organizarea unei licitații pentru un studiu de prefezabilitate care va stabili oportunitatea angajării unei firme de detectivi care să afle cine a desenat pe peretele Gării cu pixul în 1987 asemenea măscări.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 iulie 2020 08:07

Alte articole

Vezi mai mult