Infrastructură precară. Avem doar 2200 de staţii Ratb şi zeci de mii de cocalari!

Zilele acestea toată lumea s-a îngrijorat de soarta copiilor și a bătrânilor dar cu toții i-am uitat pe cocalari, cei care reprezintă coloana vertebrală a acestei țări. În București, capitala României, sunt amenajate doar 2200 de stații RATB care nu fac față zecilor de mii de cocalari care vor să parcheze.

„Băi frățioare, atâta lipsă de respect ca în țara asta n-am văzut nicăierea. Păi, frățioare, dacă nu eram noi care să facem valoare și bani, de unde dracu aveați PIB, bă? Dacă nu aduceam noi cojile alea de Golfuri din Germania, așteptați și acum la coadă la Dacie, săracilor. Păi să nu faci tu parcare pentru noi aicișa în orașul ăsta”, și-a exprimat nemulțumirea un cocalar bucureștean.

Ultimul recensământ a scos la iveală că în București 27% din populație este formată din cocalari și familiile acestora. Infrastructura orașului nu a mai fost modernizată de mai bine de 30 de ani, singurele investiții fiind făcute de firme private, care au amenajat locuri de parcare pentru handicapați în subsolurile mall-urilor, ca să aibă unde parca și cocalarii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ef
12 ianuarie 2017 13:01

Alte articole

Vezi mai mult