ING Bank, obligată să renunţe la leul de pe siglă. E înregistrat la OSIM de Nuţu Cămătaru

E momentul să ne luăm adio de la leul simpatic de pe sigla băncii ING! Olandezii au pierdut procesul cu bancherul român Nuţu Cămătaru, care a înregistrat în urmă cu câţiva ani leul la OSIM, motivând că toată lumea din România îl asociază cu fioroasele animale africane.

“Când vezi un leu, te gândeşti la curtea lui Nuţu, nu la vreun sediu de bancă. Mi s-a părut normal să înregistrez marca având în vedere că exact leul mă diferenţiază pe mine de alţi furnizori de credite”, explică Nuţu. “Cine vrea să folosească leul pentru altceva, nu ştiu, pe un pachet de pufuleţi sau pe poarta unei spălătorii auto, să fie sănătos. Dar nu îmi faci mie concurenţă neloială în domeniul bankingului.”

“În plus, reclama lor oricum era mincinoasă. Deşi se laudă cu bartai leul pe firmă, dacă nu-ţi plăteşti rata la ING nu te mănâncă leul, cel mult îţi iau unii casa. La mine te sfâşie garantat!”, adaugă cămătarul.

Cel mai probabil, sediile ING vor fi împodobite curând cu animalul de rezervă, chiţcanul de apă, care nu e foarte feroce sau impunător, dar îşi face treaba.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 aprilie 2024 07:00
Citește mai mult despre: nutu camataru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult