Ingenios! Sirienii dintr-un avion au aplaudat la aterizare în München, ca să creadă nemţii că sunt români

Imigranţii clandestini sunt din ce în ce mai inventivi! În această dimineaţă, un avion Airbus cu 174 de persoane originare din Siria şi Irak a aterizat la München, iar pasagerii au reuşit să păcălească stafful aeroportului apelând la un truc simplu.

Potrivit unor martori, sirienii ar fi aplaudat zgomotos la aterizare, astfel încât toată lumea a crezut că e vorba despre un banal zbor Wizzair cu români veniţi să comită mici găinării prin centrul oraşului.

“Confirmăm că o aeronavă neidentificată a descins pe pista nr. 3 în jurul orei 9”, spune Gunther von Schwul, controlor de trafic. “Eram cât pe-aci să chemăm poliţia să-i aresteze pe călători, dar în momentul în care trenul de aterizare a atins pista, din avion s-au auzit ropote de aplauze. Ah, mi-am spus, sunt doar prietenii noştri de la Bacău, ăştia sunt inofensivi.”

Potrivit autorităţilor germane, falşii români au fost deosebit de convingători. “Aveau la ei numeroase paporniţe, inclusiv unele care conţineau găini vii”, a declarat Ministrul de Interne al landului Bavaria, Lothar Furzkämpfer.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
21 august 2017 16:48
Citește mai mult despre: aplauze avion Germania imigranti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult