Ingenios! Un bărbat s-a angajat la o firmă de curierat ca să preia el comenzile soţiei şi să le anuleze

Un bărbat din București a găsit o metodă extrem de eficientă de a se umple de bani. În loc să muncească la o națională 20 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână și să-i cheltuie nevasta toți banii, acesta a decis să renunțe la jobul stresant și s-a angajat curier ca să poată intercepta comenzile lansate de soția lui pe diverse site-uri de shopping online.

„M-am orientat după piață dar și după chitanțele de-acasă și m-am băgat la FAN Courier, ăștia păreau că vin cel mai des. Am făcut în așa fel încât să pic pe tura de pe zona în care locuiesc și am reușit să interceptez câteva zeci de pachete în doar câteva zile. Am evitat o pagubă de mii de lei”, spune bărbatul.

Acesta precizează că, de exemplu, avea pregătit un cadou pentru 8 martie pentru soția lui dar, în același timp, în toată perioada aceasta partenera și-a cumpărat câte un cadou în fiecare zi aproape, începând cu 14 februarie. „Nici nu știți ce bine este varianta asta, nevasta nu se mai ceartă cu mine, e revoltată pe ăia de la curierat. Nu doar că am câștigat bani, am și evitat câteva gloanțe prin casă”, a declarat bărbatul care a dorit să rămână anonim din motive evidente.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

8 martie 2018 11:03
Citește mai mult despre: cadou colet curier FAN Courier

Alte articole

Vezi mai mult