Ingenios! Un bărbat şi-a ascuns cardul în poşeta soţiei, să fie sigur că nu i-l găseşte niciodată

Un român susține că a găsit o metodă revoluționară ca soția să nu-i mai spargă banii de pe card la cumpărături. Acesta spune că îl ascunde în singurul loc din casă unde ea nu l-ar găsi, într-una din poșetele pe care le folosește zilnic soția sa.

„Inițial am crezut că este vorba de cel mai mare mincinos din lume când ne-a spus că nu cheltuie soția nimic”, a declarat John O’Connel, reprezentantul Guiness Book, care a venit să oficializeze minunea împreună cu un sobor de preoți. „Apoi ne-a arătat cum a aruncat cardul în poșeta soției și ne-a pus să-l căutăm. După 8 ore am renunțat, că nu am găsit nimic care să semene a card, deși am descoperit un cric de mașină, câteva bilete la BZN și un defibrilator”, a spus irlandezul.

Românul care a descoperit această metodă spune că este infailibilă și că a pus multe lucruri la păstrare în poșeta soției. „Acolo mi-am ascuns și țigările, că nu i-am spus că m-am reapucat din nou. Din păcate, asta a fost o greșeală, că acum nici eu nu le mai găsesc, deși le simt pe-acolo, după miros”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Eftimie
6 decembrie 2016 14:12

Alte articole

Vezi mai mult