Ingenios! Un patron a făcut săptămâna de lucru marţi-sâmbătă, ca să-şi scape angajaţii de mers la nunţi

Probabil cel mai inspirat patron din România este ingeniosul Decebal Popescu, cel care a luat decizia ca pe perioada sezonului de nunți să facă săptămâna de lucru marți-sâmbătă. Evident, decizia a fost extrem de bine primită de angajați, care au în sfârșit o scuză bună ca să scape de corvoada mersului la nunți: ”Aș veni, dar sunt la muncă”.

”Ideea mi-a venit după ce-am observat că, pe măsură ce week-end-ul se apropia, angajații mei deveneau tot mai deprimați, nu mai fericiți, cum era normal. Și atunci am înțeles: îi apuca depresia pentru că sâmbăta aveau de mers la o nuntă”, a povestit perspicacele patron. ”Așa că am făcut sâmbăta zi de muncă și de atunci toți angajații sunt numai un zâmbet. Iar acum că sunt fericiți, sunt mult mai eficienți și treaba la firmă merge excelent.”

Ca să-și crească afacerea, ingeniosul patron nu doar și-a făcut angajații mai fericiți, ci a avut grijă și să-și reducă costurile afacerii. ”Mi-am luat pachetul Nelimitat de la Banca Transilvania și acum am costuri fixe cu banca”, spune patronul. ”Plătesc o dată pe lună și am incluse operațiuni nelimitate în rețeaua BT, dar și alte beneficii prin extraopțiunile oferite, așa că acum suntem fericiți și eu, și angajații.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 iulie 2017 11:34
Citește mai mult despre: comisioane cont nunta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult