Te-ai săturat să nu poți trece strada pe unde vrei tu că e trafic sau sunt puse tot felul de obstacole în drum? Ia exemplul lui Oliviu Gheracostea, un român ingenios din Galați care a furat un semafor și acum circulă oriunde cu el că poate trece strada pe unde vrea. 

roman furat semafor.jpg

„Era un semafor de-ăla, temporar, care se pune când e câte o lucrare pe o bandă a drumului să organizeze traficul. Mi-am dat seama că e inutil, oricum nu lucra nimeni la drum, erau doar muncitorii acolo să dirijeze. Am așteptat când au plecat la pauza de masă aia de prânz, de 6 ore și l-am luat. Acum drumurile mele sunt mai ușoare”, spune Oliviu. 

Acesta afirmă că în urma investiției făcute a și câștigat bani, că îl închiriază cu ora când au loc petreceri private în locuri unde chioșcul este pe partea cealaltă a străzii. Șmecheria i-a mers însă doar două săptămâni pentru că, venit în București în vizită la niște prieteni, a fost călcat cu mașina de Ioan Dumitru, românul care a furat un girofar ca să nu mai trebuiască să stea la semafor. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 18.08.2017 20:04 Social

National Cinematografic