Te-ai săturat să nu poți trece strada pe unde vrei tu că e trafic sau sunt puse tot felul de obstacole în drum? Ia exemplul lui Oliviu Gheracostea, un român ingenios din Galați care a furat un semafor și acum circulă oriunde cu el că poate trece strada pe unde vrea. 

roman furat semafor.jpg

„Era un semafor de-ăla, temporar, care se pune când e câte o lucrare pe o bandă a drumului să organizeze traficul. Mi-am dat seama că e inutil, oricum nu lucra nimeni la drum, erau doar muncitorii acolo să dirijeze. Am așteptat când au plecat la pauza de masă aia de prânz, de 6 ore și l-am luat. Acum drumurile mele sunt mai ușoare”, spune Oliviu. 

Acesta afirmă că în urma investiției făcute a și câștigat bani, că îl închiriază cu ora când au loc petreceri private în locuri unde chioșcul este pe partea cealaltă a străzii. Șmecheria i-a mers însă doar două săptămâni pentru că, venit în București în vizită la niște prieteni, a fost călcat cu mașina de Ioan Dumitru, românul care a furat un girofar ca să nu mai trebuiască să stea la semafor. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 18.08.2017 18:04 Social

National Cinematografic