Ingenios. Un român a pus anunţ pe poartă: “Vând ţurţuri” şi peste noapte i s-au furat toţi

Nu mai trebuie să se chinuie să-i dea jos! Un român deştept și-a dat seama că dacă pune un simplu anunț de tip Vând țurțuri, cineva o să creadă că valorează ceva și o să-i fure. Și-a pus planul în aplicare și a doua zi dimineața streașina lui era curată.

”Peste noapte am auzit niște pași lângă casă. I-am spus soției, cu voce tare: «Mai bine băgam țurțurii ăia în casă. Dacă ni-i ia careva?». M-am uitat discret pe geam. Veniseră unii cu o căruță și au încărcat toți țurțurii. A doua zi m-a sunat cineva, că dacă nu sunt interesat de niște țurțuri proaspeți, foarte puțini ciobiți, și de niște oglinzi de Mercedes C-Classe”, spune Florin Papuc, românul care a scăpat de țurțuri.

Vecinii acestuia s-au prins care e treaba și au pus și ei anunțuri. ”Într-o noapte au venit hoții cu un camion și au luat toți țurțurii de pe stradă. Erau bine organizați, doi stăteau în benă și tăiau țurțurii cu laserul. Am rugat poliția să nu intervină și sperăm ca hoții să continue și pe alte străzi. Vom lansa zvonul că se poate face țuică din țurțuri, poate vin și vasluienii la furat”, a mai spus Florin Papuc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
21 ianuarie 2016 23:32
Citește mai mult despre: hoti Mercedes ţurţuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult