Ingenios. Un român cumpără rulote, le mută la Cluj și le vinde de 30 de ori mai scump

Având în vedere dinamica pieții imobiliare, oamenii de afaceri români găsesc soluții tot mai interesante să facă bani. Un român din Botoșani a găsit o metodă foarte interesantă de făcut bani: cumpără rulote de la el din sat, unde costă o baniță de porumb, maxim două, și le vine la Cluj pe zeci de mii de euro.

„Este o alternativă bună la creșterea prețurilor și a chiriilor. O rulotă poate fi parcată aproape oriunde, deși cel mai bine ar fi s-o faci pe trotuar, că acolo se parchează toate obiectele cu roți și racordată instantaneu la utilități furând curent de la stâlp și trăgând o țeavă spre canalizarea de pe stradă”, spune unul din fericiții proprietari ai acestui tip de apartmanet.

Clujul este, fără îndoială, unul din cele mai interesante, frumoase și superb de locuit orașe din țară de se înghesuia atât de multă lume să-și ia casă sau apartament acolo. Universitatea din oraș este, cel mai probabil, una de renume mondial, de vin studenți din toată țara dispuși să stea și într-un portbagaj doar doar vor putea să facă cursuri acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
15 iulie 2022 17:09
Citește mai mult despre: cluj rulote

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult