Românul e inventiv! Pentru că era nemulţumit de locuinţa sa şi visa să stea la curte, un român a cumpărat câteva role de gazon, pe care le-a pus în balcon. Şi-a vopsit balustrada în formă de gard viu şi şi-a anunţat soţia că acum stau la curte.balcon_gazon_curte.jpg

“De când şi-a pus gazonul şi zice că stă la curte nu mai vrea să plătească întreţinerea la bloc, zice că el n-are nicio legătură cu noi. Când îl caut zice că e la un grătar la el în curte şi că noi suntem nişte săraci”, declară administratorul.

Inventivul nu s-a oprit aici. Tot el acuză vecinii că sar câinii peste gardul lui, deşi stă la etajul 9. Pe lângă asta, convins că el stă la curte, a plantat roşii şi castraveţi şi a stricat termoizolaţia blocului cu aspersoarele.

“Dacă vrei o locuinţă nouă, lasă improvizaţiile şi du-te la târgul Imobiliarium, care se ţine în incinta parcării BricoDepot Băneasa între 17-19 mai. Sunt peste 22.000 de locuințe, în vreo 90 de ansambluri rezidențiale. Când vin 65 de dezvoltatori să se întreacă în oferte, sigur găseşti ceva!”, i-a spus o vecină românului ingenios. Acesta i-a spus că se duce sigur, dar va căuta un apartament tot cu gazon în balcon.

Scris de Advert Einstein | Friday, 10.05.2019 10:55 Social

National Cinematografic