Ingenios! Un român şi-a pus gazon în balcon şi pretinde că stă la curte

Românul e inventiv! Pentru că era nemulţumit de locuinţa sa şi visa să stea la curte, un român a cumpărat câteva role de gazon, pe care le-a pus în balcon. Şi-a vopsit balustrada în formă de gard viu şi şi-a anunţat soţia că acum stau la curte.

“De când şi-a pus gazonul şi zice că stă la curte nu mai vrea să plătească întreţinerea la bloc, zice că el n-are nicio legătură cu noi. Când îl caut zice că e la un grătar la el în curte şi că noi suntem nişte săraci”, declară administratorul.

Inventivul nu s-a oprit aici. Tot el acuză vecinii că sar câinii peste gardul lui, deşi stă la etajul 9. Pe lângă asta, convins că el stă la curte, a plantat roşii şi castraveţi şi a stricat termoizolaţia blocului cu aspersoarele.

“Dacă vrei o locuinţă nouă, lasă improvizaţiile şi du-te la târgul Imobiliarium, care se ţine în incinta parcării BricoDepot Băneasa între 17-19 mai. Sunt peste 22.000 de locuințe, în vreo 90 de ansambluri rezidențiale. Când vin 65 de dezvoltatori să se întreacă în oferte, sigur găseşti ceva!”, i-a spus o vecină românului ingenios. Acesta i-a spus că se duce sigur, dar va căuta un apartament tot cu gazon în balcon.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 mai 2019 10:55
Citește mai mult despre: imobiliare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult