Ingenioşi! Corporatiştii români îşi fac minivacanţa în Bulgaria, că acolo se munceşte de 1 Decembrie

Nimic nu poate sta între corporatist și muncă! Speriați că urmează posibil 5 zile neîntrerupte de vacanță în România, corporatiștii au apelat imediat la obișnuitele lor tertipuri. Foarte mulți au anunțat că ei își fac vacanța în Bulgaria, unde nu e nicio zi națională și se poate munci fără restricții.

”N-am avut timp să mă gândesc cum să fac să muncesc în minivacanța asta, pentru că am fost prins cu munca. Știți cum e să muncești încontinuu, nu?”, susține Patrick Popescu, corporatist din Pipera, spre nedumerirea tuturor bugetarilor care citesc acest text și care probabil nu muncesc 8 ore nici în 4 ani.

Patrick a avut și în trecut probleme din cauza obsesiei lui pentru muncă și a fost dat afară cu poliția din sediu ca să meargă la odihnă, după ce ajunsese la 45 de kg din cauza muncii neîntrerupte.

Alți corporatiști n-au planuri și speră să moară de epuizare azi, până să înceapă minivacanța, motiv pentru care astăzi taskurile sunt și mai căutate. Poliția patrulează unele sedii, unde corporatiștii sunt extrem de câinoși și probabil s-ar ucide între ei ca să primească ceva urgent de făcut până luni, ca să poată munci și în vacanță.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
29 noiembrie 2016 08:11

Alte articole

Vezi mai mult