Îngrijorare! În lipsa unui Guvern, zeci de sate fără curent şi canalizare nu vor avea nici anul ăsta sală de sport

Românii îşi dau abia acum seama cât de gravă e criza guvernamentală! Specialiştii spun că, în lipsa unui executiv funcţional care să pună în aplicare planurile de dezvoltare locală, zeci de sate care nu au canalizare şi lumină ar putea rămâne şi anul acesta fără sală de sport.

 
“Guvernul ar face bine să lase deoparte certurile astea copilăreşti şi să se pună pe treabă. F*tu-l p-ăla care mai votează PSD-ul dacă nici anul ăsta n-am unde să joc baschet”, spune un bolnav de febră tifoidă din judeţul Botoşani, care trebuie să meargă zilnic 4 km până la toaletă, printr-un câmp minat plin cu şerpi.
 
Mai mult, câţiva săteni care au pus mână de la mână şi şi-au asfaltat singuri drumul comunal se plâng că, fără Guvern, nu are cine să-i amendeze pentru lucrarea neautorizată. “De câte ori văd şoseaua, simt o vinovăţie teribilă şi îmi vine să folosesc banii ca să încep o mică afacere”, recunoaşte unul dintre aceştia, în drum spre maidanul gol care nu va mai găzdui, poate, niciodată o frumoasă sală de festivităţi din tablă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
16 iunie 2017 13:28
Citește mai mult despre: dezvoltare guvern sala de sport stat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult