Îngrijorător! Tot mai mulţi români practică SEO

Concluzia a fost trasă în urma unui studiu realizat de specialiştii Institutului de Internet Vasile Cantacuzino din Bucureşti. “Sincer vorbind, românii se împart în două categorii: cei care fac SEO şi cei care nu recunosc”, a spus Decebal Popescu, directorul institutului.

Problema a fost sesizată de câţiva ani de mamele îngrijorate că copii lor nu mai ies din casă de când au calculator. “Am intrat odată să-i fac curat în cameră, i-am deschis calculatorul şi m-am îngrozit de ce am văzut acolo. Practic era plin de SEO peste tot, ajunsese până şi pe tastatură. Nu ştiu ce să mă fac cu el, dacă face SEO toată ziua când o să-şi mai găsească o prietenă, să fie şi el un om normal?”, a povestit una din mamele care a luat parte la studiu.

Specialiştii au stabilit că, în general, băieţii practică mai mult SEO, dar obiceiul s-a răspândit în ultima vreme şi printre tinerele femei. Aceştia au ţinut să infirme totuşi câteva mituri care circulă de multă vreme, cum că această practică duce la pierderea vederii sau la alte afecţiuni. “Situaţia nu este aşa de gravă pe cât pare, mai bine să facă SEO decât cine ştie ce alte prostii. SEO este sănătos pentru organism atâta timp cât nu exagerează şi nu se ajunge în situaţia patologică în care face SEO de mai mult de 3 ori pe zi”, a asigurat directorul instutului de internet.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

4 septembrie 2012 16:09

Alte articole

Vezi mai mult