Îngrijorător! Va urma iarna cu cele mai multe statusuri despre zăpadă din ultimii 100.000 de ani

După toate discuțiile despre temperaturile scăzute și ninsorile abundente ce ar putea fi înregistrate în iarna acestui an, un grup de cercetători mărește panica instalată deja în populație, cu o previziune sumbră: va fi iarna în care Facebook va înregistra cele mai multe statusuri despre zăpadă din ultimii 100.000 de ani.

“Din păcate, este adevărat, știința nu minte niciodată. Statusurile vor cădea pe wall-uri în cantități nemaiîntâlnite în ultimii 100.000 de ani, am frisoane numai când mă gândesc la deschiderea newsfeed-ului după 1 decembrie”, spune Decebal Popescu, specialist în meteorologie social media.

“Vor fi atât de multe, încât luna martie nu va fi nici pe departe una cu statusuri despre primăvară și poze cu flori, pentru că lumea încă va mai avea statusuri despre zăpadă nefolosite. Va fi prăpăd”, se teme acesta.

Specialiștii avertizează populația să nu intre pe Facebook decât pentru strictul necesar. “Facebook este de evitat în perioada decembrie-februarie. Sfatul meu este să intrați doar pe paginile de interes, unde știți sigur că nu găsiți zăpadă. Verificarea newsfeed-ului se face pe propria răspundere”, a mai adăugat Decebal Popescu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Luchian
27 octombrie 2016 15:10
Citește mai mult despre: facebook frig iarna statusuri

Alte articole

Vezi mai mult