Inovaţie! S-au lansat absorbantele pentru bărbaţii care nu reuşesc să scuture şi ultima picătură

Una dintre cele mai importante şi delicate probleme cu care se confruntă bărbaţii, şi anume acea ultimă picătură de urină, care se scurge de fiecare dată în chiloţi, pare să-şi fi găsit rezolvarea. “Ştim cât de important este pentru un bărbat să aibă chiloţii curaţi după fiecare urinare. Din păcate, acea picătură încăpăţânată stă între el şi fericire. Noi venim pe piaţă cu aceste absorbante create special pentru astfel de evenimente neplăcute”, a declarat Decebal Popescu, absorbolog în cadrul companiei.

Bărbaţii sunt în extaz la aflarea veştii că, în sfârşit, pot scăpa de picătura buclucaşă. “Nu vă zic cât timp pierdeam scuturând penisul după fiecare urinare, tot sperând să fie ultima picătură. În cele din urmă cedam, de obicei cam după o jumătate de oră şi mă împăcam cu ideea că o să curgă în chiloţi”, spune Manuel Rotaru, proaspăt utilizator al absorbantului.

Cercetătorii au găsit şi o cale pentru a nu afecta masculinitatea celor care vor purta absorbantele. “Absorbantele vor avea în jur de 7-8 inchi grosime, astfel încât bărbaţii să se poată lăuda, în teorie, cu un penis imens”, spune Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
4 noiembrie 2013 01:11

Alte articole

Vezi mai mult