Inspectorii OPC au descoperit-o pe Elodia în congelatorul unui supermarket bucureştean

După ce în ultimele zile inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit zeci de kilograme de carne expirată în marile magazine din Capitală, în acestă dimineaţă ei au descoperit-o, pe fundul congelatorului cu îngheţată al unui supermarket pe avocata Elodia Ghinescu.

Şeful echipei OPC care a făcut descoperirea zice că a decis să amendeze magazinul deoarece Elodia nu avea nicio etichetă care să indice gramajul, data expirării sau alergenii pe care i-ar putea conţine. „Era pur şi simplu derutant pentru consumatori”, spune şeful inspectorilor, „se pare că mai mulţi clienţi au ajuns au pus-o pe Elodia în coş şi au ajuns cu ea la casă dar din cauză nu avea etichetă sau cod de bare au trebuit să o lase acolo. A fost dusă înapoi, sfârşind în cele din urmă în congelatorul de îngheţată deoarece nimeni nu ştia precis de ce raion ţine. Asta explică şi de ce nu a putut fi găsită atâta timp”.

Conducerea supermarketului şi-a cerut scuze clienţilor şi a anunţat că Elodia a fost oprită de la comercializare până la clarificarea situaţiei. Reprezentanţii magazinului spun însă că garantează pentru prospeţimea produselor lor congelate.

Scris de TNR
20 aprilie 2012 06:04

Alte articole

Vezi mai mult