Inspectorii OPC au găsit un cal viu într-un parizer

În cursul unui control de rutină într-o alimentară din Bârlad, inspectorii OPC au avut surpriza vieţii lor. “Am văzut un baton de parizer ţărănesc niţel mai umflat”, spune inspectorul-şef Ioan Pop, “ am crezut că e stricat. Când am băgat cuţitul, însă, s-a auzit un nechezat şi a început să se mişte. L-an rugat pe un coleg să ţină parizerul în timp ce scoteam plasticul de pe el şi deodată a ţâşnit dinăuntru un superb armăsar arab pur-sânge.”

Inspectorii au mers imediat la fabrica de mezeluri, pentru a cere explicaţii. “Directorul ne-a spus că nu e o situaţie chiar aşa de anormală”, continuă inspectorul Pop, “se mai întâmplă să scape câte un animal viu printre paletele malaxorului. Ştiţi, sunt câţiva centimetri acolo şi cu puţin noroc poate trece. De obicei se întâmpla cu şobolani sau şoareci, acum a fost să fie un armăsar arab. Nici nu l-am mai amendat că na, toată lumea iubeşte căluţii, cine n-ar fi bucuros să găsească unul într-un parizer ieftin?“

Calul se află momentan într-un adăpost pentru animale găsite în mezeluri şi va fi curând lăsat în libertate. OPC le-a atras totuşi tenţia tuturor celor care lucrează în industria alimentară să fie mai cu băgare de seamă ca nu cumva astfel de animale să se mai furişeze în mezeluri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 octombrie 2011 08:58

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult