Inspirat de „Cu bicicleta la mare”, nea Costel lansează „Cu autobuzul la birt”

Aflat pe Facebook pentru a comunica cu prietenii, nea Costel, un drojdier care se pune în cap seară de seară cu prietenii din birtul de pe Cuza Vodă, a descoperit inițiativa „Cu bicicleta la mare” a mult mai cunoscutului Lucian Mindruta și a anunțat că i-a venit o idee. Programul său se numește „Cu autobuzul la birt” și este adresat drojdierilor de toate vârstele care doresc să facă ceva pentru a reduce impactul asupra planetei.

„Ce propun eu, dragi prieteni, este să înțelegeți avantajele acestui program. În primul rând în jurul birtului nostru nu sunt locuri de parcare, în al doilea rând polițaii sunt foarte proști și nu se înțeleg cu un om beat la volan, deci soluția perfectă ar fi să venim cu autobuzul până aici. Acesta oferă socializare precum și garanția unui transport mai lent, să nu te zgâlțâie”, susține nea Costel.

Pachetul „Cu autubuzul la birt” cuprinde și multe alte avantaje. Astfel, participanții vor avea parte de un medic cu care să bea la terasă, că poate și omul ăla vrea să bea ceva, asistente care să îl țină de urechi pe concurent când vomită precum și pază, care sprijină pe cel care nu mai poate să facă efortul să meargă în două picioare, nu patru, până la stația de autobuz.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 iunie 2021 19:05
Citește mai mult despre: nea Costel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult