Inspirat de scandalul Cristian Pomohaci, un tânăr s-a îmbogăţit arătându-le ciocanul popilor

În timp ce alții comentau pe Facebook scandalul în care e implicat preotul Cristian Pomohaci, un tânăr întreprinzător a preferat să facă bani din eveniment. Și nici măcar nu a fost nevoie de o idee genială pentru asta, ci de o concluzie de bun simț pe care tânărul a tras-o imediat ce a aflat de scandal.

”Eu din tot scandalul ăsta un înțeles clar un lucru: preoții ortodocși dau bani tinerilor care le arată ciocanul”, spune ingeniosul întreprinzător. ”Ciocan am și eu, preoți ortodocși sunt cu sutele de mii în țara asta, deci m-am gândit că e foarte ușor să fac bani. Și am avut dreptate: în doar câteva zile, am strâns câteva zeci de mii de euro. Și deja nu mai fac față la ce cerere am de la preoți.”

Tânărul spune că metoda este simplă și chiar le-o recomandă și altor români. ”Nu trebuie decât să te duci la un preot ortodox oarecare, să-i spui că ești dispus să-i arăți ciocanul contracost și în peste 90% din cazuri el va zice «Da, fiule, cât mă costă?». Apoi îi arăți ciocanul 30 de secunde și gata, ai făcut banul. Și mai e și satisfacția aia neprețuită, să iei bani de la popă, nu să-i dai”, povestește ingeniosul român.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
28 iunie 2017 14:06
Citește mai mult despre: ortodox Pomohaci preot

Alte articole

Vezi mai mult