Inspirat de Therme Bucureşti, primarul Timişoarei, Robu, face junglă amazoniană în Parcul Rozelor

Trebuia să fie ei fruncea! Primarul psihotronic al Timişoarei, robu, a văzut că la Bucureşti s-a făcut un proiect exotic, Therme Bucureşti, cu apă termală, aşa că a decis să facă şi el o tărzănie în oraşul de pe Bega. A început importurile de arbori tropicali şi la vară va inaugura prima pădure amazoniană, în Parcul Rozelor.

Cele mai scumpe achiziţii vor fi animalele. În noua pădure amazoniană vor fi 80 de anaconde, 16 jaguari şi mii de scorpioni veninoşi, dar şi tarantule. S-a dorit să se aducă şi giboni, dar s-a considerat că prin zonă sunt destui bănăţeni care s-au obişnuit să se caţere prin palmieri, aşa că nu mai e nevoie.

Pădurea se va numi Jungla Amazoniană Johnny Weissmuller şi va consolida brandul turistic al Timişoarei, oraj deja plin cu plante exotice. Muncitorii care construiesc jungla au găsit şi un trib de boşimani, necontactaţi de omul alb, care trăiesc în nişte vile pe o stradă de lângă parc. Aceştia sunt atât de primitivi că vorbesc o limbă de neînţeles şi au aruncat cu propriii copii după maşini.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 februarie 2016 15:02

Alte articole

Vezi mai mult