Inspirat! I-au intrat hoții cu cuțite în casă, dar s-a ascuns în punga cu pungi și a scăpat

Instinctul de supraviețuire l-a făcut pe Marian C, din Berceni, să adune pungi timp de 14 ani. Nici măcar el nu înțelegea pentru ce îi trebuie grămada de pungi dosite într-o pungă mai mare, sub blatul bucătăriei și în debara. Dar Marian a realizat că cea mai bună ascunzătoare e cea la vedere, când au intrat hoții peste el în casă și s-a ascuns în punga cu pungi.

„Când am auzit că-mi umblă la ușă am țâșnit în punga cu pungi. M-am acoperit cu alte pungi și am stat liniștit până când hoții au realizat că sunt un sărac din Berceni și n-au ce să-mi fure, așa că au plecat”, povestește Marian.

Nu e singurul exemplu de salvare miraculoasă. Tot mai mulți bărbați se ascund de soție în weekend, ca să nu-i pună să facă treabă prin casă: ”Îi zic că ies să iau țigări, mă bag în punga cu pungi și mă relaxez câteva ore, cât timp ea dă aspiratorul sau altă prostie de-asta”, explică un alt bărbat deștept. Unii au început să bage și sticle de coniac printre pungi, semn că în România punga cu pungi are un viitor frumos.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
7 februarie 2018 12:02

Alte articole

Vezi mai mult