Inspirat! I-au intrat hoții cu cuțite în casă, dar s-a ascuns în punga cu pungi și a scăpat

Instinctul de supraviețuire l-a făcut pe Marian C, din Berceni, să adune pungi timp de 14 ani. Nici măcar el nu înțelegea pentru ce îi trebuie grămada de pungi dosite într-o pungă mai mare, sub blatul bucătăriei și în debara. Dar Marian a realizat că cea mai bună ascunzătoare e cea la vedere, când au intrat hoții peste el în casă și s-a ascuns în punga cu pungi.

„Când am auzit că-mi umblă la ușă am țâșnit în punga cu pungi. M-am acoperit cu alte pungi și am stat liniștit până când hoții au realizat că sunt un sărac din Berceni și n-au ce să-mi fure, așa că au plecat”, povestește Marian.

Nu e singurul exemplu de salvare miraculoasă. Tot mai mulți bărbați se ascund de soție în weekend, ca să nu-i pună să facă treabă prin casă: ”Îi zic că ies să iau țigări, mă bag în punga cu pungi și mă relaxez câteva ore, cât timp ea dă aspiratorul sau altă prostie de-asta”, explică un alt bărbat deștept. Unii au început să bage și sticle de coniac printre pungi, semn că în România punga cu pungi are un viitor frumos.

Scris de Ionut
7 februarie 2018 12:02
Citește mai mult despre: hoti punga cu pungi supraviețuire

Alte articole

Vezi mai mult