Inspirați de recomandările UE, doi bețivi au folosit deodată același pisoar

Românii au început să ia foarte în serios recomandările Comisiei Europene în privința economiei de apă și energie. Chiar în această seară într-un bar din Centrul Vechi doi bețivi au creat un precedent, folosind simultan același pisoar.

Cei doi spun că au trecut peste timiditatea tipic masculină în această situație ținându-se unul pe celălalt de penis, pentru a crea o legătură emoțională cât mai puternică, cu gândul la UE și mai ales la președinta ei, Ursula von der Leyen.

Avantajele folosirii pisoarului în tandem sunt nenumărate. În primul rând că se aprinde becul în budă o sigură dată, nu de două ori, apoi se trage apa o singură dată, deci și consumul de apă se înjumătățește.

Dar cel mai important este că fiind amândoi bărbații la pisoar în același timp, niciunul nu-l poate bănui pe celălalt că s-a dat la femeia lui. Și, nu în ultimul rând, fiind împreună la pisoar, nu există riscul ca unul din ei să-i scuipe în bere celuilalt, sau mai grav, să-i bea din ea, chestii care se întâmplă frecvent la prietenii români.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
14 septembrie 2022 16:20
Citește mai mult despre: apă economie energie pisoar UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult