Zeci de mii de români au ales să-și petreacă prima vacanță după pandemie în insula Mykonos, profitând de măsurile de relaxare. Deși Grecia are multe alte insule, unele mai frumoase, românii au venit aici convinși că se fac mici.


romani_in_grecia.jpg


Încă de la primele ore ale dimineții, străzile insulei au fost invadate de români care au intrat aproape în fiecare local să întrebe „Mici, mici, faceți mici? Aveți mici?”. Mulți spun că nu se prinde bronzul ăla bun dacă nu stau un pic în fum de cărbuni și nu ung pe interior corpul cu grăsime.


Localnicii cu experiență știu deja de această invazie din anii trecuți, așa că numeroși patroni de restaurante și-au cumpărat mașină de tocat în care să batge gyrosul alături de o lopată de bicarbonat să facă pastă de mici sau cel puțin ceva ce pare a fi pastă de mici.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 29.06.2020 07:07 Social

National Cinematografic