Întârziere pe aeroportul Brașov, până a tras pilotul kerosen cu furtunul din alt avion

Un alt zbor de pe Aeroportul Brașov a suferit întârziere de trei ore în această dimineață. Totul a fost cauzat de o deficiență logistică, avionul nu avea suficient combustibil pentru a ajunge la București așa că a trebuit luat de la un alt avion parcat în zonă.

Pilotul avionului a trebuit să folosească un furtun și mai multe bidoane pentru că aeroportul de la Brașov nu este dotat încă cu un sistem de alimentare combustibil. Acesta este un caz izolat și nu reflectă nivelul de profesionalism și siguranță pe care îl oferim pasagerilor și operatorilor noștri. Am colaborat cu autoritățile competente pentru a clarifica situația și a lua măsurile legale necesare. Ne cerem scuze față de toți cei afectați de acest incident și le asigurăm că vom face tot posibilul pentru a preveni astfel de situații în viitor”, a declarat directorul aeroportului.

După ce avionul a fost alimentat cursa s-a reluat la nici o jumătate de oră, fără probleme, întrucât directorul aeroportului a venit și cu o baterie să dea curent la motor, că alternatorul făcea figuri. „I-am dat doi pumni și acum merge, ține până la București și apoi punem o sârmă nouă acolo”, a promis pilotul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 august 2023 14:12
Citește mai mult despre: aeroport brasov furtun intarziere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult