Mai multe voci din lumea culturală și artistică s-au arătat revoltate de ultimele declarații făcute de cantautorul Liviu Guță, prin care acesta se arăta un susținător al lui Victor Ponta. „La maestrul Beligan mă așteptam, că e bătrân, dar Liviu Guță de scuză are?”, a scris, într-un editorial nimicitor din Dilema, publicistul Andrei Pleșu.

liviugutatrist.jpg

Mult mai dur a fost Gabriel Liiceanu, care efectiv l-a desființat într-o lucrare de 40 de pagini ce a fost publicată în anuarul academieri române. ”Liviu Guță este genul de manelist care nu face diferența între gnoseologie și epistemologie sau între ontic și ontologic”, a spus filosoful.

Lovitura de grație a fost când Liviu Guță a aflat că la următoarea întâlnire a Grupului de Dialog Social (GDS) nu va mai cânta el, ci Adi de la Vâlcea.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 20.10.2014 13:08 Social

National Cinematografic