Mai multe voci din lumea culturală și artistică s-au arătat revoltate de ultimele declarații făcute de cantautorul Liviu Guță, prin care acesta se arăta un susținător al lui Victor Ponta. „La maestrul Beligan mă așteptam, că e bătrân, dar Liviu Guță de scuză are?”, a scris, într-un editorial nimicitor din Dilema, publicistul Andrei Pleșu.

liviugutatrist.jpg

Mult mai dur a fost Gabriel Liiceanu, care efectiv l-a desființat într-o lucrare de 40 de pagini ce a fost publicată în anuarul academieri române. ”Liviu Guță este genul de manelist care nu face diferența între gnoseologie și epistemologie sau între ontic și ontologic”, a spus filosoful.

Lovitura de grație a fost când Liviu Guță a aflat că la următoarea întâlnire a Grupului de Dialog Social (GDS) nu va mai cânta el, ci Adi de la Vâlcea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 20.10.2014 16:08 Social

National Cinematografic