Interlopii români din Mexic serbează Ziua de Los Muertos de su Madre

Fiesta în Mexic, unde clanurile de români petrec în stradă principala lor sărbătoare religioasă, Ziua de Los Muertos de su Madre, cea mai mare sărbătoare după Cinco de Muio. Românii se salută cu tradiționala urare ”Que te tomo los muertos en el pene, frățique!” sau cu un simplu ”Tu muertos!”.

Străzile din Cancun răsună de manele și lumea se îmbrățișează pe stradă spunându-și ”Te mato, cabron, con todo su neamo”, după care clanurile sparg piñata, care e de fapt un bancomat atârnat de un copac, în care românii dau cu bâtele de baseball până cad dolari din el, bani care sunt adunați de copiii încântați de această sărbătoare românească.

”Chiar dacă am plecat de șase luni din țară, noi n-am uitat cine suntem și vrem să păstrăm tradițiile, nu vrem să ajungem niște dezrădăcinați. Le urâm tuturor celor din țară que nos besos el culo y muerte a los pobres!”, spune Valentino de Tutti Gucci, liderul românilor din Cancun. Tot azi se ține și Santeria de la Santa Muerte de toda mi Familia y mis Niños, în care interlopii se roagă să aibă noroc la clonat carduri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 februarie 2021 13:04
Citește mai mult despre: Cancun mexic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult