Gata cu confuziile! Ca să nu mai fie hărţuiţi din greşeală de forţele de ordine, membrii grupărilor interlope vor purta uniforme, prevede o lege adoptată tacit de Senat, Camera Deputaţilor şi Marea Adunare a Clanurilor.uniforma_de_interlop.jpg

"Uniformele de interlop vor fi similare cu cele purtate de poliţişti, fiind inscripţionate pe spate cu numele clanului şi având la curea o agăţătoare pentru sabia ninja", explică Mario zis Girafă, senator.

Astfel, interlopii vor să-şi îmbunătăţească relaţia cu organele de poliţie. "Când mă vede, să ştie din start cine sunt şi să mă evite, nu să trebuiască io să-l întreb 'bă, tu ştii cine sunt io?'. E penibil", spune Jean, purtător de cuvânt al clanului Măcelarilor.

Potrivit actului normativ, pe lângă uniforme vor fi legiferate şi gradele de şmechereală, care vor avea cel mai probabil următoarea ordine, de la cel mai mic la cel mai mare: găinar, şmenar, şmenar şef, boss, boss de boss, baron local, nepotul lui Nuţu, Nuţu, Sile.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 19.12.2019 10:48 Social

National Cinematografic