Interviu cu calul lui Nuţu Cămătaru

După ce şi-a primit cele 15 minute de celebritate, calul lui Nuţu Cămătaru a revenit la anonimat. Nici măcar nu mai ştim cum îl cheamă, dacă am ştiut vreodată. Ce-i drept, în universul interlopilor nu numele contează, ci porecla. Indiferent cum l-ar chema de fapt, probabil că e zis Căluţu Cămătaru sau, pentru apropiaţi, Căluţu, calul lui Nuţu.

Pentru că mulţi se mai întreabă încă de unde vine acel animal cotat la 125.000 de euro şi, mai ales, cum ar putea face şi ei rost de unul, am realizat un scurt interviu cu calul lui Nuţu Cămătaru. Nu a fost uşor, Căluţu Cămătaru este foarte ocupat. Pe lângă interviurile pe care i le-au solicitat şi alte publicaţii cu profil umoristic sau ştiinţifico-fantastic, Căluţu participă şi la acţiunile clanului Cămătaru: raiduri în casele datornicilor, reglări de conturi, răpiri de tinere care urmează a fi obligate să se prostitueze în bordeluri insalubre din Macedonia şi Bosnia. Căluţu Cămătaru a văzut multe la viaţa lui, chiar dacă unii ar spune despre el că poartă ochelari de cal.

TNR: Cum a fost să îl iei pe Nuţu Cămătaru de la penitenciar? Ai avut emoţii în faţa camerelor de luat vederi?

Calul lui Nuţu Cămătaru: Emoţiile există mereu, dar trebuie să înveţi să le controlezi. Eu am ceva experienţă, am mai fost filmat. Dacă vă aduceţi aminte, se auzea într-un timp că membrii clanului Cămătaru au tot felul de casete compromiţătoare cu persoane publice care fac sex cu prostituate de-ale lor. Ei bine, nu toate înregistrările erau cu prostituate. Atunci, trebuie să recunosc, am avut emoţii în faţa camerei de filmat, mai alea că domnul Vadim este un tip extrem de exigent.

TNR: A cui a fost ideea să îl iei pe Nuţu Cămătaru de la poarta penitenciarului?

Calul lui Nuţu Cămătaru: Ideea plutea în aer, n-aş putea spune că a fost meritul cuiva anume. Oricum, Nuţu preferă să folosească un cal pentru a se deplasa prin oraş. E mai rapid, scapi de ambuteiaje, nu consumă mult. În loc să cheltuiască bani pe benzină, îmi dă drumul prin Cişmigiu.  În plus, nici nu mă zgârie copiii din clanurile rivale cu cheia. 

TNR: A fost greu să-l duci în spate pe Nuţu Cămătaru?

Calul: De când l-am auzit pe domnul Băsescu vorbind despre lucrătorii din privat, care duc în spate câte un bugetar gras, nu-mi mai plâng de milă. O avea Nuţu Cămătaru nişte kilograme în plus, dar e mai bine decât să mi se urce în şa o batoză dezgustătoare de profesor sau de medic stagiar.  

TNR: Ce-ţi doreşti de la viitor?

Calul lui Nuţu Cămătaru: Sănătate, că-i mai bună decât toate. N-ar strica nici să-mi recapăt libertatea, să-mi dea ăştia drumul să alerg pe câmp de capul meu, fără o şa în spate, fără căpăstru. În momentul în care m-ar elibera, cred că aş pleca de la palatul clanului Cămătaru călare pe Nuţu, să vadă şi el cum e.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
14 iunie 2010 15:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult