Întors de la bunici, un copil a dat vina pe Băsescu pentru că nu şi-a făcut tema de vacanţă

Atenție cu cine vă lăsați copilul. Bunicii au devenit acum mai periculoși ca niciodată, că stau numai nu cu nasul în Antena 3. Au aflat-o pe pielea lor soții Cremene, al căror copil, după ce a fost în vacanță la bunici, nu doar că nu și-a făcut tema, a și dat vina pe Băsescu pentru asta. 

„Cum vreți să-mi fac temele de vacanță în acest stat polițienesc, unde justiția băsistă și procurorii lui Kovesi intră la oameni în casă și le distrug viețile. Când deasupra mea plutește, tot timpul, spectrul unei arestări abuzive și, apoi, la mâna unui judecător corupt băsist, să ajung la pușcărie ani grei, exat ca domnul profesor Dan Voiculescu”, a declarat tânărul Bogdan Cremene, când învățătoarea l-a întrebat dacă și-a făcut tema de vacanță. 

Părinții sunt disperați și nu mai știu ce să facă. „Și eu am crescut cu bunicii, dar pe vemea mea, cel mai rău lucru pe care-l făceau era că ne dădeau prea multe dulciuri. Acum, după ce l-au lăsat cu Antena 3, nu mai știu ce să mă fac cu el, nici curat în cameră nu-și mai face, pentru că nu răspune «regimului fascisto-băsist ce s-a impus în casa asta»”, s-a plâns mama copilului. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

12 septembrie 2016 08:11
Citește mai mult despre: antena3 Basescu scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult