Într-o clasă era atât de frig că elevii au fost nevoiți să-și aprindă țigările electronice

Se pare că în școlile din România fumatul nu doar că e permis, ci este chiar încurajat. Este cazul Liceului Vladimir Tudoreanu din Capitală, unde căldura este sistată din cauza unei defecțiuni, iar profesorii au ajuns să-i implore pe elevii fumători să-și mai aprindă din când în când țigările electronice ca să se mai încălzească încăperea în care învață.

Profesoara de română Larisa Buloi, diriginta clasei a XI-a B are țurțuri în mustață în timp ce predă, însă nu se predă. Trage cu sete dintr-o porcărie electronică pentru a-și încălzi mâinile ca să-i pună absenți pe 10 din cei 28 de elevi. Cei prezenți expiră nori largi de fum împuțit și își trag căciulile mai adânc pe urechi. E noua realitate din cartier.

Deși e destul de greu să se concentreze în mirosul de ciorapi jegoși, pe care s-a pișat un bețiv, elevii și profesorii se adaptează și fac alegeri pe care acum ceva timp nu credeau că sunt pregătiți să le facă. ”Știți proverbul. Pute, pute, da-i călduț. Îi invităm pe toți elevii să fumeze. La ora de chimie elevii au învățat cum să facă rezerve aromate pentru fumat și când le testează zici că e saună sau discotecă de provincie, când se dă drumul la fum.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 februarie 2023 16:45
Citește mai mult despre: frig școală țigară electronică

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult