Într-o comună au plecat toți înapoi în Spania după Paști și au uitat să stingă lumina!

Și am zis de atâtea ori că ultimul stinge lumina! Gafă majoră într-o comună din județul Vâlcea. Cei aproximativ 5000 de locuitori, veniți din Italia și Spania pentru sărbătorile pascale, au plecat înapoi în țările unde trăiesc și au uitat să stingă lumina în comună, atât prin case, dar mai ales pe strada principală, pentru că nu s-au înțeles care pleacă ultimul.

Oamenii care trec prin comună spun că e bizar să vadă atâtea case goale și luminile sunt aprinse degeaba: ”E ca într-o nuvelă de Stephen King, dar fără clovni”, spune un șofer care a traversat comuna.

Primarul se dezvinovățește, spunând că era sarcina secretarului să stingă lumina, pentru că el plecase mai devreme spre Nădlac, să nu prindă aglomerația din vamă. Unii au uitat și televizoarele pornite, și acum comuna răsună de reclame la Catena din 10 în 10 minute și știri despre jucători bețivi de la echipe obscure de fotbal, pentru că altceva nu prea se difuzează în țara noastră.

Ajunși în Spania, românii care uitaseră lumina aprinsă au sunat la polițistul local din comună, să-l roage să se ducă să o stingă, dar acesta le-a spus că s-a întors și el în italia, unde stă de 3 ani și lucrează la o terasă: ”Încasez în continuare salariul de polițist, pentru că în comună e liniște. Cine să fure? Suntem toți în Castellon sau în Modena”, a explicat polițistul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 mai 2019 14:24
Citește mai mult despre: diaspora

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult