Într-o corporaţie s-a introdus tehnologia arbitrajului video, ca să se stabilească exact cine s-a băşit în lift

Inspirați de eficiența arbitrajului video, cel puțin în anumite momente importante ale partidelor de la Mondialul din Rusia, șefii unei corporații din Cluj au decis să introducă sistemul VAR la lifturi. Ei speră că astfel vor rezolva una dintre cele mai mari dileme care există la nivel de orice corporație, stabilirea persoanei care s-a bășit în lift.

”E timpul ca bășinile date în lifturi să nu mai fie anonime, să se știe exact cine le-a tras”, explică inițiatorul ideii. ”Până acum, exista un singur context în care cineva spunea că s-a bășit în lift: când era și vreun mare șef în lift și unii voiau să se asigure că acesta nu e bănuit, așa că spuneau toți că ei s-au bășit. Dar aici este vorba de impostori, nu de cei care efectiv au tras-o. Dar acum, cu VAR-ul pentru bășini, îi vom identifica.”

Odată implementat sistemul, de fiecare dată când e miros de bășină în lift oricine poate solicita proba video, pentru identificarea celui care a tras-o. Imediat, o echipă de experți va analiza pe imagini mușchii feței celor din lift, ca să-l identifice pe cel care s-a bășit. ”Orice bășină dată în lift se traduce într-o relaxare a mușchilor feței, lucru care pe camere se vede. Vom prinde bășinosul imediat”, este convins inițiatorul ideii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 iunie 2018 08:06
Citește mai mult despre: basini corporatie video

Alte articole

Vezi mai mult