Într-o încercare disperată de a spăla imaginea judeţului, un vasluian a făcut sex cu propria soţie

În imaginaţia multora, judeţul Vaslui se aseamănă cu un festival hipiot: alcoolul e omniprezent şi toată lumea face sex cu toată lumea, indiferent de vârstă sau grade de rudenie. Tânărul vasluian Sandu T. încearcă din răsputeri să prezinte publicului larg şi o altă faţă a judeţului său: în cursul acestei nopţi, acesta s-a oprit din băut înainte să se îmbete şi, fără să facă uz de topor, a făcut sex cu propria sa nevastă.

“M-am săturat ca judeţul meu să fie prezentat ca un tărâm fără legi, unde întâlneşti pretutindeni violatori incestuoşi şi alcoolici puşi pe bătaie”, se plânge Sandu. “Da, se mai întâmplă ca un vecin să-i taie penisul lui taică-său fiindcă l-a prins în pat cu nora, şi eu am văzut ştirea şi dezaprob gestul. Se întâmplă şi să bem spirt şi să ne dojenim unul pe altul cu săpăliga în cap. Sunt convins că astfel de fapte au loc şi la Bucureşti, şi la Constanţa. Dar ei au un PR mai bun.”

“Iată, eu am făcut azi sex cu propria mea soţie, de comun acord”, a adăugat vasluianul. “Şi mai cunosc cel puţin o familie din Vaslui care face acest lucru. Dar celelalte judeţe n-au să prezinte asta niciodată la ştiri. Le-au furat minţile curentul electric, canalizarea şi alte invenţii drăceşti.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 iulie 2013 09:07

Alte articole

Vezi mai mult