Într-o școală din București copiii au crezut că e deja Halloween când a venit diriga nemachiată

Bucurie de nedescris în școala generală numărul 12 din București unde diriginta clasei a V-a B a venit fără să se machieze la școlă. Copiii au crezut că a venit Halloweenul mai devreme, cam ca Black Friday, și s-au întrecut în glume, năzbâtiii și năzdrăvănii.

Mai multe grupuri de elevi au fost la cancelarie să bată la ușă și să strige „ne dați sau nu ne dați” iar profesorii, neavând dulciuri, au trebuit să le dea țigări și ceva de băut, din rezerva de whiskey pe care o păstrau pentru inspecția școlară. Atmosfera a fost încurajată și de faptul că pânzele de paianjăn erau deja pe pereți iar o parte din sălile de clasă arătau ca și cum ar fi fost bântuite de strigoi.

Directorul școlii a încercat să calmeze copiii dezlănțuiți dar, pentru că era chel, elevii nu l-au luat în serios și au izbucnit în aplauze de fiecare dată când încerca să-i prindă să-i ducă în clase „Uraaa, a venit și unchiul Fester!”. Elevii din clasele mai mari au dat buzna în boxa femeii de serviciu, au luat măturile și au încins un joc de vâj-haț în curtea școlii. Profesorul de religie și alți părinți religioși au protestat împotriva acțiunii, dar elevii au spus că nu se lasă intimidați de Dumbledore pentru că, la final, îi va ierta pe toți.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

29 octombrie 2015 13:56
Citește mai mult despre: Halloween scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult