Într-un sat din România oamenii sunt aşa de înapoiaţi că încă se închină la Dumnezeu, nu la Boca

Parcă trăiesc în Evul Mediu! Locuitorii unui sat din Apuseni sunt complet rupţi de civilizaţii, având aceleaşi obiceiuri ca acum sute de ani. Ei încă se închină la un zeu acum uitat, numit Dumnezeu, pe care oamenii normali l-au înlocuit de mult timp cu un sfânt legionar, precum Boca sau Stăniloaie.

„Nu e nicio diferenţă între ei şi triburile africane din Congo, se roagă la acelaşi Dumnezeu. La noi, până şi taximetriştii au exclusiv icoane cu Arsenie Boca. E ruşinos să ne numim români atât noi cât şi aceşti păgâni care se roagă la Isus, la Maica Domnului şi la Dumnezeu, de parcă am fi pe vremea lui Mihai Viteazu”, spune Robert Acrişor, teolog.

Pentru fărădelegile lor, aşa-zişii credincioşi ortodocşi, care au înţeles prost credinţa, refuzând să se închine la Sfântul Boca sau la Cuviosul Papacioca, au fost amendaţi de Biserică şi li se va refuza dreptul de a fi îngropaţi în cimitir, pentru că acolo locurile sunt rezervate pentru adevăraţii credincioşi, care se roagă doar la sfinţi moderni, ale căror icoane nu sunt pictate, ci sunt fotografii.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
28 octombrie 2015 15:09
Citește mai mult despre: arsenie boca biserica credinta dumnezeu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult