Întrebați dacă se spală regulat pe dinți, 90% din români răspund ”Pe ce?”

Sondaj de opinie interesant, realizat pe un eșantion de 1500 de români. 90% din repondenți au bifat ”Pe ce?” la întrebarea ”Vă spălați regulat pe dinți?”, iar restul de 10% au bifat ”Doar în weekend”. Rezultatele sondajului confirmă ipoteza că foarte mulți români nu doar că nu au dinți, dar nici nu au văzut dinți în mediul în care trăiesc.

Cei mai mulți nespălați cred că dinții sunt ceva ce au doar animalele: ”Câinii are dinți, ca să roade oasele. Oamenii are gingii, că se hrănește decât cu crenvuști și parizer, ce să facă cu dinții? Că și parizerul ți-l feliază la supermarket”, confirmă Robert Acrișor, român tipic.

Studiul s-a oprit brusc, după ce sociologii care au vrut să facă profilul igienic al românilor au constatat că nu folosiseră termeni corecți, pe care populația să-i înțeleagă, termeni precum ”spălat”, ”periuță”, sau ”pastă”, de care cei mai mulți repondenți nici nu auziseră. Cei 1500 de români care au răspuns la chestionar sunt cei care au putut să citească respectivul chestionar, restul fiind analfabeți funcțional.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
25 ianuarie 2022 07:56
Citește mai mult despre: dinți igienă sondaj

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult