Întrebați de ce fac cocaină, traficanții din Bihor spun că încă nu s-au copt prunele

Captură impresionantă de droguri la Bihor, unde pasionații de distilate au început foarte devreme cu cazanele. Bihorenii Eszkőbár Pál și Petre Kisslő-Börviz au fost reținuți în această dimineață după ce au fost prinși în flagrant distilând cocaină. Scuza lor? Încă nu s-au copt prunele, spun procurorii bihoreni.

”Aveam lemne, cazanul pregătit, numai că de la încălzirile astea globale a venit grindina prea devreme anul ăsta și prune ciuciu. Așa că am comandat din Columbia, de la un văr de-al nostru vreo două-trii tone de frunză de-asta de cocă, dar numa` ne chinuim cu ea, că nu vrea să fermenteze nici cu drojdie, nici cu zahăr, deloc n-am reușit s-o pornim”, explică traficantul Eszkőbár Pál.

În cele din urmă bihorenii au reușit să facă cocaină, dar numai după ce au băgat niște făină: ”De la făină a prinz drojdia un pic de curaj și am scos-o de vreo 25 de grade. Îi bună, dar pișcă oleacă la nas, că a uitat vecinul ăsta a mieu Petre Kisslő-Börviz un ardei iute în cazan de când a făcut zacusca de coca”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
12 iulie 2022 16:32
Citește mai mult despre: bihor cocaină Columbia drog țuică

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult