Un bărbat a reușit să dea lovitura cu o idee de afaceri de milioane. Observând cât de triști și depresivi sunt bărbații invitați la nunți, acesta s-a gândit să le vină în sprijin, oferindu-se să meargă la nunți în locul lor, evident, contra-cost. Acesta vrea să pună pe picioare și o companie cu sute de angajați care să meargă la nunți în locul altora.

nunta_care_putea_fi_evitata.jpg

"Există atâtea cauze umanitare în lume, dar nici una nu vizează bărbații invitați la nunți. Ei sunt mereu uitați, deși suferă la fel de mult precum copiii din Africa sau, mai nou, refugiații sirieni. Eu, unul, nu am văzut nimic mai trist pe lume decât chipul unui bărbat care deschide plicul acela fatidic în care e invitat la nuntă. De aceea am zis să îi ajut, să le ofer posibilitatea să mă trimită pe mine în locul lor, contra-cost", spune Victor R.

Inițiativa acestuia se bucură de un mare succes, deși tarifele sunt mai mari decât darul dat obișnuit la nuntă. "Am plătit 6000 de lei ca să se ducă el în locul meu, la o nuntă unde aș fi dat doar 1000, dar este cea mai bună investiție posibilă. Ajunsesem în pragul depresiei, era deja a treia nuntă anul ăsta, mai aveam puțin și-mi puneam ștreangul de gât. Practic, mi-a salvat viața", spune un bărbat fericit.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Saturday, 19.09.2015 14:11 Social

National Cinematografic