Întreruperile de apă, explicate: Apanova se confruntă cu problema piraţilor din canalizare

Angajaţii ApaNova au primit căngi noi şi vor fi instruiţi de marinari militari din forţele SEALS pentru a putea lupta cu piraţii din canalizare. Instituţia spune că recentele întreruperi de apă se datorează luptelor contra piraţilor.

„Piraţii se folosesc de căile navigabile din canalizare, unde pirogile lor fac legea. Noi nu putem interveni decât de la suprafaţă, sau cu şalupe greoaie. Ei au motoare, noi nu prea ne descurcăm cu vâslele, pentru că sunt prea înguste canalele”, spune Victor Rolcea, desemnat de ApaNova să combată piraţii din canale.

Angajaţii ApaNova spun că se tem că populaţia îi sprijină pe piraţi.

„Aşa nu facem treabă. Noi îi alergăm prin tot oraşul, am spart mii de kilometri de canal ca să-i prindem, iar ei scot capacele, pentru ca piraţii să poată ieşi repede şi să fugă”, spun Victor Rolcea. ApaNova a transmis însă că intenţionează să dea un asalt final contra piraţilor şi va întrerupe apa în toată ţara, pentru ca ambarcaţiunile piraţilor să eşueze în canale.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
3 aprilie 2014 11:04

Alte articole

Vezi mai mult