Epidemie de coaie albastre în Târgu Mureş, după ce primarul a impus o anchetă socială înainte de orice act sexual, pentru că ar putea duce la apariţia unor copii ilegali. Pentru că timpul de răspuns este de 45 de zile lucrătoare, unii s-au lăsat păgubaşi şi le-au luat soţiilor un vibrator iar ei s-au dus la băut, cu pretextul că “n-am ce să-ţi fac, e ilegal să mă ating de tine”.coada_tg_mures.jpg

La coadă sunt şi câteva femei foarte nervoase, care între timp postează pe grupuri de câini şi pisici, sau comentează agresiv la paginile de Facebook ale unor ONG-uri, semn că sunt în într-o lipsă acută de sex.

Oamenii acuză că primarul a impus anchete sociale pentru orice act sexual şi că e destul de dificil să aibă erecţie de faţă cu inspectorul, care notează tot ce vede prin casă, spunând “dumneavoastră vedeţi-vă de treabă, că eu nu mă uit, eu îmi fac treaba mea”, însă există zvonuri că cel puţin un inspector ar fi încercat să facă o labă în timpul unei anchete.

Situaţia ar putea degenera în Târgu Mureş, pentru că se pare că unii care au pile la Primărie şi-ar fi luat certificate sexuale pe şpagă şi acum doar ei au voie să facă sex, ceea ce le creează un avantaj, pentru că femeile se orientează spre ei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 14.01.2020 15:20 Social

National Cinematografic