Epidemie de coaie albastre în Târgu Mureş, după ce primarul a impus o anchetă socială înainte de orice act sexual, pentru că ar putea duce la apariţia unor copii ilegali. Pentru că timpul de răspuns este de 45 de zile lucrătoare, unii s-au lăsat păgubaşi şi le-au luat soţiilor un vibrator iar ei s-au dus la băut, cu pretextul că “n-am ce să-ţi fac, e ilegal să mă ating de tine”.coada_tg_mures.jpg

La coadă sunt şi câteva femei foarte nervoase, care între timp postează pe grupuri de câini şi pisici, sau comentează agresiv la paginile de Facebook ale unor ONG-uri, semn că sunt în într-o lipsă acută de sex.

Oamenii acuză că primarul a impus anchete sociale pentru orice act sexual şi că e destul de dificil să aibă erecţie de faţă cu inspectorul, care notează tot ce vede prin casă, spunând “dumneavoastră vedeţi-vă de treabă, că eu nu mă uit, eu îmi fac treaba mea”, însă există zvonuri că cel puţin un inspector ar fi încercat să facă o labă în timpul unei anchete.

Situaţia ar putea degenera în Târgu Mureş, pentru că se pare că unii care au pile la Primărie şi-ar fi luat certificate sexuale pe şpagă şi acum doar ei au voie să facă sex, ceea ce le creează un avantaj, pentru că femeile se orientează spre ei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 14.01.2020 15:20 Social

National Cinematografic