Inuman. În Târgu Mureş termenul legal pentru aprobare la f*tut este 45 zile

Epidemie de coaie albastre în Târgu Mureş, după ce primarul a impus o anchetă socială înainte de orice act sexual, pentru că ar putea duce la apariţia unor copii ilegali. Pentru că timpul de răspuns este de 45 de zile lucrătoare, unii s-au lăsat păgubaşi şi le-au luat soţiilor un vibrator iar ei s-au dus la băut, cu pretextul că “n-am ce să-ţi fac, e ilegal să mă ating de tine”.

La coadă sunt şi câteva femei foarte nervoase, care între timp postează pe grupuri de câini şi pisici, sau comentează agresiv la paginile de Facebook ale unor ONG-uri, semn că sunt în într-o lipsă acută de sex.

Oamenii acuză că primarul a impus anchete sociale pentru orice act sexual şi că e destul de dificil să aibă erecţie de faţă cu inspectorul, care notează tot ce vede prin casă, spunând “dumneavoastră vedeţi-vă de treabă, că eu nu mă uit, eu îmi fac treaba mea”, însă există zvonuri că cel puţin un inspector ar fi încercat să facă o labă în timpul unei anchete.

Situaţia ar putea degenera în Târgu Mureş, pentru că se pare că unii care au pile la Primărie şi-ar fi luat certificate sexuale pe şpagă şi acum doar ei au voie să facă sex, ceea ce le creează un avantaj, pentru că femeile se orientează spre ei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 ianuarie 2020 13:20
Citește mai mult despre: coada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult